Despre Noi

Trupa Scorpion – formatie nunta Bucuresti, formatie nunta Pitesti, Craiova, Valcea si cu o prezenta la diverse petreceri in toata tara, este unica trupa care stie sa invioreze atmosfera evenimentului tau. In club, pe scena, in spectacole, la radio sau televiziune, la nunti si petreceri private, sau in oricare alt eveniment important pentru tine, atunci cand vrei sa dansezi, vrei sa te eliberezi, vrei sa traiesti muzica, Trupa Scorpion atinge toate standardele distractiei. De muzica pentru evenimentul tau depinde distractia invitatilor.

In acest domeniu, muzica pentru nuntamuzica pentru evenimente, formatie nunta, muzica pentru diverse evenimente, incercam sa facem altfel de petrecere. Petrecerea noi o numim  SHOW.  Incercam sa combinam muzica de petrecere din toate zonele tarii cu muzica usoara din toate timpurile, facand un show complet cu 3 solisti de exceptie. Ideea noastra a prins bine la public si ne bucuram de multe mesaje de apreciere si evenimente selecte prin toata tara, unde am fost sau avem contracte in desfasurare.

Gabriela Argesanu

Solista muzica de petrecere

O voce inconfundabila, un simbol al muzicii populare si de petrecere din zona Munteniei, cu un adevarat simt al slagarului,  Gabriela Argesanu  cucereste de fiecare data auditoriul avand grija mereu ca valoarea sa sa nu fie umbrita de prea multe concesii.

S-a dus vestea in toata tara de atmosfera de petrecere care stie sa o faca la toate evenimentele.

Din muzica a facut o frumoasa cariera fiind si angajata a unui renumit ansamblu din Arges.  Este preocupata de fiecare data de tot ceea ce este nou in domeniul muzicii de petrecere, venind la fiecare eveniment cu noutati in domeniu.

Este invitata la diverse spectacole si concerte la cele mai importante zile ale orasului Pitesti si nu numai.

Colaborarea cu Trupa Scorpion s-a petrecut din anul 2007. De atunci Gabriela este de neinlocuit deoarece se potriveste perfect cu exigentele trupei.

Alexandra

Solista muzica usoara

Alexandra este o persoana extrem de carismatica si plina de energie. Danseaza si canta cu pasiune, iar obiectivul ei principal este show-ul si distractia maxima a publicului. S-a apucat de muzica la indrumarea profesoarei de canto Dana Dorian, care i-a fost si mentor o perioada de timp. La finalul anului 2016 s-a alaturat echipei Scorpion si a imbogatit repertoriul trupei cu piese cunoscute de pop rock, dance, latino, etc. In prezent, solista studiaza muzica la cel mai inalt nivel si isi petrece o mare parte din timp compunand piese atat pentru trupa, cat si pentru alti artisti.

Roby Velisar

Chitara si solist muzica usoara

Este membrul formatiei SCORPION din anul 2012. Are un palmares bogat in trofee si premii la toate concursurile nationale de muzica usoara la care a participat, obtinand de fiecare data primele locuri. Canta cele mai noi piese din muzica romaneasca si internationala reusind de fiecare data sa atraga atentia cu o interpretare profesionala.  Face un show complet, interactiv pe toata perioada evenimentului (blues, reggae, dance, rock, latino, pop). Este invitat la orice eveniment important din Pitesti si nu numai, unde sustine concerte alaturi de trupele cele mai consacrate din tara.

Totodata lucreaza in studio alaturi de ceilalti membrii pentru compozitii personale. La fiecare eveniment vine cu cele mai noi piese. Are ca target principal animatia si show-ul.

Catalin

Acordeon

Instrumentist de bază alaturi de ceilalţi, stie sa imbine muzica moderna cu muzica lautareasca dand trupei un rafinament profesional modern. A studiat la maestrul IONICA MINUNE fiind si el la randul sau o minune a muzicii lautaresti.  Alaturi de membrii trupei, Catalin canta si danseaza facand o adevarata atmosfera la petrecerile dumneavoastra. Studiaza muzica la nivel profesional contribuind la compozitiile formatiei. Fiecare eveniment muzical este o provocare pentru el.

Petrus

Clape

Este unul din cei mai vechi membri ai formatiei. Compozitor al multor piese cantate de trupa, Petrus este un renumit instrumentist. Inca de mic a studiat pianul. Este foarte interesat de tot ceea ce este nou în domeniul instrumentelor cu clape, reusind de fiecare data să atragă atentia publicului cu sunete cat mai naturale.  Poate reproduce la nivel profesional tot ce inseamna muzica de nunta: muzica de petrecere, muzica usoara romaneasca si internationala, jocuri populare din toate zonele tarii.

Toti cei care l-au cunoscut au ramas impresionati de profesionalismul lui.

Costel

Tobe si solist vocal

Membru al formatiei din anul 1998, este si managerul trupei. Atunci cand veti contacta bandul, veti discuta chiar cu el. Participa la compunerea melodiilor in studio alaturi de ceilalti membri. Este si sunetistul trupei, avand grija de fiecare data ca sonorizarea sa fie de cea mai buna calitate. Cu deosebit profesionalism abordeaza cover-uri sau compozitii personale punand accent pe animatie si show. Targetul principal este distractia maxima a publicului.