Aparatura

Indiferent despre ce eveniment este vorba, fie ca e în interior (orice tip de restaurant din România) sau în aer liber (mari scene cu numar nelimitat de persoane), va putem asigura o sonorizare de cea mai buna calitate, care poate satisface si cele mai exigente cerinte. Calitatea serviciilor noastre este garantata de calitatea echipamentelor din gama de varf, de ultima generatie, pe care le folosim, dar si de vasta experienta dobandita de-a lungul anilor. Solistii si instrumentistii trupei canta absolut LIVE si sunt extrem de exigenti cu sunetul.

Indiferent de marimea şi complexitatea evenimentului asigurăm succesul acestuia. Echipamentele de sonorizare sunt de nivel profesional, provenind de la cele mai cunoscute firme producatoare (MIDAS, L-ACOUSTICS, FBT, SHURE, PKN).

Un eveniment reuşit (nunta, botez, etc) presupune întotdeauna un suport tehnic impecabil. Ştim că nu trebuie să vă deranjăm cu o sonorizare la un volum prea mare si pentru aceasta, filtram sunetul la nivel profesional.

Seriozitatea şi profesionalismul ne-au adus colaborări foarte bune în ultimii ani, fapt care ne întăreşte ideea de a nu face rabat de la calitatea serviciilor oferite.

Pentru spectacolul inedit și fără concurență, te 6rupa Scorpion are nevoie de spațiu dm/3m. Aici stafful trupei va monta o scenă, o schelă de 6 m (moving head spot și wash, LED par), o cortină LED sau ecrane LED, sistemul de sunet și instrumente muzicale.

Transportul este asigurat de formaţie şi este inclus în preţul din contract.